معرفی بهترین دمنوش ها برای بهبود حافظه 

     

    دمنوش‌ها همان جوشانده‌هاي مادربزرگ‌ها که هرکدام برای یک درد یا مریضی خوب میباشند، امروز در بسته بندی‌ها و فرم‌هاي کیسه‌اي یا باز در فروشگاه‌ها عرضه می شوند.صرف نظر از شکل و نامشان، باید گفت که دمنوش‌ها لذت بی مانندی دارند و اضافه بر رفع مشکلات جسمی، روح آدم را تازه میکنند. پس برای آشنایی با روش تهیه انواع گوناگون آن‌ها با ما همراه باشید.

     

    تعداد زیادی از ما بر این باوریم که نمی توان تغییری در عملکرد مغزی ایجاد کرد. به این معنا که هرکس با توانایی هایي به جهان می آید که تا پایان عمر با همان میزان توانایی‌ها باید زندگی کند. به نوعی تقدیر الهی را برای این مسئله در نظر میگیریم که بعضی افراد برحسب سرشت و خلقت خود حافظه خوبی دارند و از سوی دیگر فراموشی جزء جدایی ناپذیر زندگی بعضی دیگر از افراد هست و نمی توان برای بهبود آن کاری کرد.

     

    اما باید بدانید این طور نیست. حافظه را هم مثل بسیاری دیگر از توانایی‌ها می توان تقویت کرد. شما هم می توانید از شر فراموشی‌هاي گاه و بیگاه خود با مصرف دمنوش هایي که در قسمت پایین به آن‌ها اشاره می کنیم خلاص شوید.

     

    دمنوش دارچین
    درختچه دارچین همه ي وقت سبز هست که از همۀ قسمت‌هاي آن بویی مطبوع استشمام میشود، گل‌هاي آن در فاصله ماه‌هاي بهمن تا فروردین ظاهر می شود.برگ این درخت، سبز و دارای گله هایي به رنگ سفید هست که بعنوان ادویه در مواد خوراکی هم مورد بهره گیری قرار میگیرند.

     

    خواص درمانی
    از دارچین میتوان بعنوان محرک اعصاب، آرامش بخش، تقویت کننده معده، کاهنده درد کمر و مفاصل، تسریع کننده جریان خون، نیرو بخش، تقویت کننده حافظه، افزایش دهنده فشارخون، ضد دلهره و ضد بوی بد دهان بهره گیری کرد.اگر حس می کنید بیمار شده اید چای دارچین را فراموش نکنید، همین طور از خواص دیگر دارچین می توان به افزایش کارایی هورمون انسولین در بدن برای افرادی که مشکل دیابت دارند اشاره کرد.

     

    موارد منع مصرف
    مصرف دارچین برای زنان باردار زیان آور هست.مصرف بیش از حد دارچین باعث التهاب یا ورم کردن پوست، زخم‌ها و ترک‌هاي گوشه دهان و سوزش معده میشود.دارچین از لخته شدن خون جلوگیري می کند، اما مصرف بیش از حد آن باعث بروز مشکلات خونی و گردش خون میشود.

     

    طرز تهیه
    چند عدد چوب دارچین را در یک قوری به همراه آب در دمای ۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دم کنید و در صورت تمایل میتوانید برای شیرین شدن آن از نبات بهره گیری کنید.اضافه کردن چند قطره آب لیموترش به آن باعث می شود که طبع گرم دارچین تعدیل شود.

     

     

    دمنوش زنجبیل
    زنجبیل از گیاه زردرنگ دارای رگه‌هاي بنفش به دست می آید و اگرچه معمولاً از زنجبیل بعنوان ریشه آن گیاه نام برده می شود، ولی در اصل قسمت مورد بهره گیری گیاه، ساقه متورم شده زیرزمینی آن هست که ریزوم نام دارد.

     

    خواص درمانی
    زنجبیل بعنوان یک تقویت کننده حافظه، تقویت کننده معده، تقویت کننده قوای بدن، خون ساز و تنظیم کننده ادرار، برطرف کننده عطش، درمان اسهال ساده و خونی، کاهش چربی خون، بالا بردن فشارخون، ضد ضعف اعصاب، ضد نفخ، ضد رطوبت مزاج، ضد بلغم و ضد درد مفاصل به شمار می رود.

     

    موارد منع مصرف
    زیاده روی در مصرف باعث ایجاد فشارخون و ضعف نیرو جنسی می شود.زنجبیل برای افرادی که دچار زخم معده میباشند، پیشنهاد نمیشود و مصرف هم‌زمان آن با مصرف داروهای ضد انعقاد که برای رقیق شدن خون بهره گیری می شود منع شده هست.

     

    طرز تهیه
    یک قاشق چای‌خوری زنجبیل در یک لیوان آب جوش ریخته و در ظرف را بگذارید تا حدود ۱۰ دقیقه بماند. سپس با کمی عسل مخلوط کرده و میل نمایید.

     

    دمنوش زعفران
    گل‌هاي این گیاه دارای ۳ پرچم و یک مادگی هست که منتهی به کلاله‌ي سه شاخه به رنگ قرمز متمایل به نارنجی می شود.قسمت مورد بهره گیری این گیاه انتهای خامه و کلاله سه شاخه هست که به نام زعفران سرشناس هست.

     

    خواص درمانی
    این دمنوش برای تقویت حافظه و سلول‌هاي مغزی مورد بهره گیری قرار می گیرد.دمنوش زعفران خاصیت اشتهاآور داشته و در بهبود عملکرد دستگاه گوارش تأثیر دارد، همین طور به هضم غذا نیز کمک میکند.این دمنوش به خاطر فرح بخش بودن خاصیت ضد اضطراب و افسردگی دارد.

     

    طرز تهیه
    آب را در ظرف مناسبی بریزید و زعفران و عسل را اضافه و مخلوط کنید و در ظرف را گذاشته و اجازه دهید مواد روی حرارت متوسط حدود ۵ دقیقه به آرامی بجوشد، سپس مخلوط به دست آمده را از صافی عبور داده و در فنجان بریزید و سرو کنید.

     

© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت جالب و خواندنی محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.